+45 61 800 866 salg@buybackit.dk

VORES HISTORIE

Vi er bekymrede for vores klima

Måske lidt for meget hvis du spørger den almene danskere, men faktisk belaster vi danskere miljøet så meget, at hvis alle gjorde det samme, havde vi brug for 4,5 jordkloder mere. Det er simpelthen alt for meget.

Elektronik er det, der belaster miljøet mest, og det tænker vi egentligt ikke over. Slet ikke når vi køber og smider elektronik ud. Det kan være fordi, vi ikke med egne øjne ser en computer blive produceret eller det store datacenter, der sørger for at udsende signaler ud til vores IT-udstyr.

CO2-udslip fra elektronik er langt større end CO2-udslip fra transport, da elektronik forurener langt mere end noget andet.

Hvorfor gør vi det

Isen smelter, vandet stiger

Miljøforureningen for elektronik er i dag lige så stor som forureningen fra hele den samlede luftfart og den er stigende. Der skal handling til og det er derfor vi er her. Alle taler om at vi skal udskifte vores elektronik for at spare CO2, det er faktisk sådan at der gives tilskud, for at skifte til nogen mere miljømæssigt. Det syntes vi er helt galt, da 80% af en computers CO2 forureningen sker ved produktionen, er effekten af at genbruge computeren langt større end at udskifte den.

Vi arbejder med at genbruge, hvis det ikke kan genbruges, bliver det blive kørt til genvinding, så alt bliver brugt. Vi opkøber jeres virksomheds brugte og udfasede IT-udstyr, så datasletter vi det og videresælger det, således IT-udstyret kan blive genbrugt.

Hos BuyBackIT, mener vi, at det der kan genbruges, ikke skal smides ud! Vi tænker altid genbrug ind i vores løsninger. Vi vil og gør en miljømæssigforskel og står ikke bare som tilskuere, på sidelinjen. Vi står i dag overfor nogle massive klimaudfordringer og det bliver kun værre medmindre vi gør noget ved det. Vi skal alle tage et ansvar og det skal være nu. Varmen stiger, osen damper og isen smelter og vandet stiger, vi står over for den største udfordring den vestlige verdens historie.

Kundeservice er vigtigt

God kundeservice er i vores DNA. Vi går altid lidt længere for at sikre, at kunden er tilfreds. Servicen er leveret i øjenhøjde og vi er altid kun er opkald væk. Vi arbejder ikke med enkel form for løsning, vi finder altid den løsning, som passer til jer.

Vi servicerer jer altid, ud fra jeres behov. Vi har ikke bokse, vi sætter vores kunder ind i. Vores kunder skaber boksene. Vores support er altid klar til at tage hånd om jeres sager.

Vi har det godt

Man skal ikke være tosset for at være her, men det hjælper! Hos os er forskelligheden en styrke og det handler ikke om at være ens, men at trække samme vej. Vi kan godt lide at være lidt tossede og humor er en stor del af vores hverdag. Vi møder verden med et smil og udfordringer er noget vi skaber løsninger til. Vi elsker en god diskussion, men arbejder ikke på at overbevise hinanden.

For os er det ikke bare et arbejde og for at arbejde her, skal du ville det og kunne selv, da vi lægger et stort ansvar over på den enkelte. Kun ved ikke at lave noget slipper du for at lave fejl. Vi arbejder efter princippet learning by doing og lærer meget af det sådan.

Vores grundsætninger

Mission

Missionen er at revolutionere IT-genbrug.

Geo Bjerregaard har været i IT-branchen i mere end 20 år. Gennem årene så han den overflod af IT-udstyr, der endte på lossepladsen i stedet for at få et nyt liv og blive genbrugt.

Et af de store problemer var, at firmaerne var meget specialiseret på de områder de genbrugte udstyr fra. Et firma genbrugte servere, et genbrugte brugte computere og det var svært for IT-chefen og servicedisken at finde rundt i, hvilket firma der skulle have hvad og hvornår.

Det gav Geo Bjerregaard rigtig dårlig smag i munden. Derfor etablerede han BuyBackIT. BuyBackIT er firmaet der opkøber IT-udstyr, mobiltelefoner, tablets, printere, servere og ubrugte tonere. Vi samler det hele, så det bliver lettere for jeres virksomhed at genbruge jeres brugte IT-udstyr.

 

Vision

Visionen om langt mere IT-genbrug

Vores DNA er grønt, og derfor er vores vision, at alle danske virksomheder skal sende deres brugte IT-udstyr, mobiltelefoner, tablets, servere, printere m.m. til genbrug. Det bliver vi nødt til, for at mindske miljøbelastningen. Vi, i Danmark, smider mest elektronik ud pr. indbygger verden over. Det skal vi skære kraftigt ned på.

Derfor gør vi det lettere og langt billigere for jeres virksomhed, at sende jeres brugte IT-udstyr til genbrug. For det er nemlig virksomheder der smider mest ud, når det kommer til stykket. Vi gør det hurtigt, effektivt, grønnere og økonomisk rentabelt.

Værdier

Vi er bedst og vi er også de. For os er det ikke nok at genbruge IT-udstyr, vi vil gøre det på den ordentlige måde, den grønne måde. Vi kigger også ind ad hos os selv. Vi vil være grønne indeni. Vi tager socialt ansvar og har cirka 40 procent af vores medarbejdere som er ansat gennem særlige stillinger, som fleksjob og lignende.

Vi fokuserer på den enkelte medarbejder, så de kan udvikle sig. Alle har et klart potentiale, og det arbejder vi på at udvikle gennem tiden for alle vores medarbejdere.

Vores målsætninger

Vi bliver det bedste alternativ til at skrotte IT-udstyr.

Vi skal spare vores kunders tid og ressourcer.

Få danske virksomheder til, at overholde datatilsynets krav til datasletning.

Vi skal være de bedste og mest foretrukne, når virksomheder skal bortskaffe IT-udstyr.

At danske virksomheders IT-udstyret ikke står og mister værdi i kælderen.

Vi skal gøre det lettere at genbruge end, at skrotte IT-udstyr.

~

Vi skal kunne levere det rigtige sikkerhedsniveau til den rigtige pris.

Z

Vores kunder skal føle sig trygge om, at vi udfører vores arbejde, som aftalt.