+45 61 800 866 salg@buybackit.dk

SOCIALT ANSVAR

Forbedre jeres CSR-profil

Når I videresælger jeres udfasede eller brugte IT til os, kan i gøre det trygt, vel vidende om at I har taget et skridt i den rigtige retning, for en grønnere IT-branche. I kan gøre det med ro i sindet, da alle jeres oplysninger på jeres enheder er blevet 100% dataslettet. I har samtidig skabt jer en indtægt, som ikke bare er penge, men også en hjælp til miljøet, hvilket viser at jeres firma gerne vil gøre en forskel for klimaet, og dermed følger trop med de andre firmaer, som også er blevet klimabevidste. Dette gøres uden at skulle gå på kompromis med jeres firmas tid, penge og ressourcer.

 

Dermed får I penge for jeres brugte IT-udstyr, sikring af IT-sikkerheden for jeres bortskaffede IT-udstyr og I passer godt på miljøet.

Optimering af CSR-profilering

– Ved at implementere genbrug/grøn IT får i forbedret jeres CSR-ansvarlighed.

Minimering af miljøbelastningen

– Jeres enheder bliver genbrugt, i stedet for at ende på lossepladsen. I sørger også for, at et andet firma ikke skal ud og købe nye computere, og dermed formindsker i IT-branchens CO2 aftryk.

Jeres firma bliver mere grønt, uden at det bliver en udgift

– I stedet for at gøre den grønne omstilling til en udgift alene, gør dette det modsatte. I har skaffet jer en indtægt, på grøn IT, uden at skulle gå på kompromis med jeres tid og ressourcer.

100% datasikkerhed

– Vi datasletter alle de enheder, vi får sendt ind, derfor sikrer I jer også, at alle informationer på jeres gamle enheder bliver slettet.

Et videresalg af brugt IT-udstyr, kan både være til gavn for jer og dem som overtager IT-udstyret. Det er ligeledes til stor gavn for vores miljø, som undgår at tage imod det skrottede IT-udstyr.

Hvad gør vi, for jer?

I har mulighed for at blive grønnere i jeres firma, ved at vi opkøber jeres brugte IT. Dette er blot én metode, jeres firma kan tage i brug for at blive mere grøn. Herunder ses fem metoder til at optimere den grønne IT for firmaet:

Men hvorfor skal dit firma gå den grønne vej, når det kommer til jeres IT-udstyr? Hvis man kigger på IT-branchen som en forureningskilde, så forurener den ligeså meget som luftfarten. Derfor er det vigtigt at fokusere på at gøre IT-produkter mere miljøvenlige, men samtidig også at arbejde på at forlænge livet for de produkter, som allerede er på markedet.

 

Hvordan kan I hjælpe?

Ved at lade os opkøbe jeres udfasede computer, kan vi sørge for, at de bliver genbrugt andet steds. Selvom computerne ikke opfylder jeres krav, er der andre firmaer, som kan sørge for at computerens levetid bliver forlænget, og dermed undgår vi at dette firma køber nye computere. Når computere bliver fremstillet, så udleder de 80% af deres samlede CO2 udledning, så ved at kunne tilbyde andre firmaer jeres udfasede computere vil vi kunne mindske CO2-aftrykket som IT-branchen udleder.

 

Hvem får jeres brugte IT?

Kravene til IT-udstyr varierer fra branche til branche og fra land til land. Derfor vil de computere, som ikke længere opfylder jeres krav, godt kunne bruges af andre virksomheder. Især her i Skandinavien er der utroligt høje krav til IT-udstyr, og dette medfører, at når danske virksomheder bortskaffer deres IT-udstyr, kan der være mange år tilbage i dette udstyr.

 

Gør noget for miljøet

 

Jeres CSR-profil bliver optimeret

I minimerer miljøbelastningen

Jeres firma bliver mere grønt

100% datasikkerhed

Følg os her