+45 61 800 866 salg@buybackit.dk

CERTIFICERET DATASLETNING 100% SIKKERT

Certificeret datasletning, der overholder alle krav fra GDPR og det danske datatilsyn.

Datasletningen er grundpillen i IT-genbrug.

Lader I os opkøbe jeres IT-udstyr kan I som firma trygt læne jer tilbage imens, vi sørger for at alle jeres følsomme oplysninger bliver 100% dataslettet fra alle jeres enheder.

I sparer en masse tid og ressourcer ved at I lader os behandle jeres udstyr, samtidig henter vi også jeres udstyr hos jer. Samtidig med jeres oplysninger bliver slettet, er der også en økonomisk gevinst, da vi opkøber jeres udstyr, dermed har I nu skabt en indtægt til firmaet.

Udover trygheden ved datasletningen, den økonomiske gevinst, er jeres firma samtidig med til at gøre Danmark mere klimavenligt, både ved ikke at smide jeres IT-udstyr på lossepladsen, men også fordi, vi sælger jeres IT-udstyr videre til andre firmaer, som derfor ikke behøves at købe nyt udstyr og belaste miljøet yderliggere. Firmaet får derfor også forbedret deres CSR-ansvarlighed.

Fordele ved 100% certificeret datasletning:

– Giver mulighed for at genbruge ældre udstyr og giver dermed økonomisk vinding for jer.

– Overholder alle krav fra GDPR og Datatilsynets til sikker datasletning.

– Giver jeres organisation certifikat på, at udstyret er tømt for følsomme data.

– Giver høj IT-sikkerhed.

– Sikrer virksomhedens følsomme data, så disse ikke eksponeres/videregives til andre.

Overblik over andre mulige datasletningsløsningers effektivitet sammenlignet med den softwaremæssige løsning.

 

 

Gøre ingenting

Formatere

Fysisk destruktion

Softwaremæssig datasletning

Storage

Peace of mind

Nej

Nej

Ja

Ja

Nej

Risiko minimering

Nej

Nej

Ja

Ja

Nej

Kontrollérbar

Nej

Nej

Usikkert

Ja

Nej

Gennemprøvet

Nej

Nej

Usikkert

Ja

Nej

Rentabelt

Nej

Ja

Usikkert

Ja

Nej

Fremtidssikret

Nej

Nej

Nej

Ja

Nej

 

Hvad kan vi?

Vi garanterer 100% datasletning af alt IT-udstyr. Alt IT-udstyr, som vi modtager, skal igennem en certificeret datasletningsproces, der sikre den bedst mulige form for sletning på markedet. Det er grundstenen for genbrug af IT-udstyr.

Dette giver os mulighed for at kunne sælge udstyret videre, samtidig med at i trygt kan sælge os jeres IT-udstyr velvidende at jeres oplysninger bliver fjernet fra alle de enheder vi får. Softwaremæssig datasletning er den eneste løsning, der kan håndtere og leve op til Datatilsynets krav til certifikat på datasletning, og derfor er det også det, vi bruger.

Efter EU’s Persondataforordning som trådte i kraft i maj 2018, er kravene til håndtering af person- og virksomhedsfølsomme data blevet skærpet. Dette gør sig også gældende, når firmaer skal skille sig af med udtjent IT-udstyr.

Ved at genbruge udstyret er en del af processen at slette alle jeres data først, og så får jeres virksomhed på samme tid en 100 % certificeret datasletning samt en høj IT-sikkerhed.

Permanent sletning af data og dermed høj IT-sikkerhed omkring jeres data ved bortskaffelse af udstyr, kræver en verificeret datadestruktionsproces. Her hos BuyBackIT anvender vi Kroll Ontracks software.

 

Datasletning giver fuldstændig overskrivning af disken

Softwaremæssig datasletning adresserer hele disken, samt de steder der normalt ikke bliver adresseret, såsom Host Protected Area (HPA), Device Configuration Overlay (DCO), samt resterende sektorer. Det overskriver også BIOS’en og operativsystemet. Datatilsynets godkendte standard, U.S DOD 5220.2x-M og HMG Infosec No. 5 – standard, bliver også overholdt som minimum.

Kroll Ontracks datasletningsløsninger er anerkendte og har dokumentation for deres effektivitet fra en lang række nationale og internationale tredjepartsbaserede godkendelser, certificeringer og anbefalinger – det største antal i branchen. Heraf kan bl.a. nævnes:

– NATO – Den Nordatlantiske Traktakts Organisation
– DoD – USA’s forsvarsministerium
– NSTL – National Security Testing Lab
– TÜV – Rheinland
– CESG – Communications Electronic Security Group
– INFOSEC – DIPCOG (The Defence INFOSEC Product Co-Operation Group) i Storbritannien
– AIVD – Hollands nationale kommunikationssikkerhedsagentur
– NSM – Norges nationale sikkerhedsmyndighed
– AWB – Polens interne sikkerhedsagentur

Hvad giver datasletning?

 

  1. Peace of mind
  2. Minimering af risiko
  3. Kontrol
  4. Allerede prøvet
  5. Rentabelt
  6. Sikret i fremtiden

Følg os her