+45 61 800 866 salg@buybackit.dk

OPKØB AF BRUGTE COMPUTERE

Vi opkøber/genbruger brugte stationære og bærbare computere

(kun erhvervskunder)

Tjen penge på at genbruge dine brugte computere, i stedet for at smide dem ud

Hos BuyBackIT er vi eksperter I at genbruge computere, både de stationære og bærbare computere. Vi hjælper dit firma med at tjene penge på jeres brugte IT samtidig med, at jeres firma også hjælper miljøet, løsningen er nem, hurtig, sikker og effektiv. Vil du vide mere, så kontakt os og lad os give jer et uforpligtende tilbud!

Genbrug computere

Når I vælger at sende jeres computere til os, BuyBackIT, er der fire overordnede fordele/gevinster for jer som firma:

– En økonomisk gevinst: Ved at lade os opkøbe jeres brugte bærbare og stationære, også dem, der har ligget i kælderen og umiddelbart ikke ser ud til at have nogen værdi, kan vi spare jer for den tid og ressourcer I ellers ville skulle bruge på dette, derfor får I nu en ny indtægtskilde.

– En sikkerhedsmæssig fordel: Vi hos BuyBackIT sørger også for, at alle jeres oplysninger, som ligger gemt på computerne bliver dataslettet i overensstemmelse med GDPR, inden de bliver sendt videre.

– En miljømæssig fordel: Ved fremstilling af en computer udledes 80% af dens samlede CO2 udlægning, og ved at i lader os opkøbe jeres brugte computere, sørger vi sammen for, at andre firmaer ikke kæber nye computere, og derfor belaster miljøet, i stedet køber de jeres gamle, hvilket gør jer til aktive hjælpere i klimarevolutionen! Vi ser det som vores vigtigste pligt at hjælpe miljøet, og ved at lade os opkøbe jeres brugte IT, bliver I endnu mere miljøbevidste, samt skåner I miljøet ved, at forhindre at jeres brugte computere ender på lossepladsen.

– Jeres firma vil blive CSR ansvarlig, en klar social ansvarlighed fordel.

Læs mere om, hvorfor det er vigtigt, at vi alle bliver mere miljøbevidste.

Hvad vi kan:

Vi opkøber jeres brugte IT-udstyr, afhenter, pakker, renser og datasletter alle oplysninger og reparerer dem, så de til sidst kan få et nyt liv hos en ny ejer. Datasikkerheden, har højeste prioritet i vores proces for håndtering af din virksomheds brugte IT-udstyr, fra transporten til selve datasletningen. Samtidig sikrer vores proces, at du får markeds bedste pris på dit udfaset/brugte IT-udstyr.

 

Vi opkøber følgende brugte og udfasede computere:

Lenovo, Apple, HP, Dell, Fujitsu, Acer mm.

 

Hvad er brugt IT værd?

Værdien på de forskellige IT-udstyr afhænger blandt af, hvor gamle de er, hvor meget de har været i brug, hvor nedslidte de er m.m.

Klik her for yderliggere oplysninger om værdifastsættelse samt grading af IT-udstyret.

 

Skriv til os på e-mail: salg@buybackit.dk for at få et tilbud på jeres brugte computere.

Derfor skal I genbruge computere

 

I tjener penge, i stedet for at miste penge.

I skåner miljøet

Vi sletter alle følsomme data

Vi overholder krav fra datatilsynet og gdpr.

I sparer ressourcer, da vi kan stå for alt i forhold til afhentningen

Afskaf jeres brugte IT-udstyr, til os med god samvittighed

I forbedrer jeres CSR-ansvarlighed

Følg os her