+45 61 800 866 salg@buybackit.dk

GRADING AF UDSTYRET

Hvilken stand har dit produkt?

Vi grader jeres IT-udstyr når vi får det ind på lager. Vi har forskellige krav til de forskellige typer af udstyr. Der er fem forskellige hovedgrades, som vi går ud fra, når vi bedømmer de forskellige enheder

OBS: Mangler der taster på enheden, vil der komme et fradrag i prisen, da den dermed ikke vil blive betragtet som 100% funktionsdygtig.

Vores hovedgrades

– N (Som ny)

– A

– AM (M = Mærket)

– B

– BM (M = Mærket)

– C (laveste)

– CM (M = Mærket)

– D (defekt)

Vores gradingsystem for iPads/iPhones/smartphones/tablets

Grade N

Enheder der er fuldstændig nye og har derfor ingen brugsspor overhovedet og skal helst være i original indpakning.

Grade A

Denne grade bliver givet til enheder, der er 100% funktionsdygtige, som har få mindre eller ingen ridser i skærmen. Der er ingen buler, eller markant slitage ved låseknap eller homeknap. Denne grade bliver givet til de enheder, som er så tæt på nye som overhovedet muligt.

Grade B

Denne grade bliver givet til enheder, som er 100% funktionsdygtige der har flere mindre ridser, som udgangspunkt ikke er dybe. Enheden kan have minimale buler, men dette forekommer sjældent, og vil ikke kunne ses tydeligt på enheden, ellers er der ingen buler. Homeknappen eller låseknappen kan være lidt nedtrykt, men skal virke 100% hver gang. Denne grade bliver givet til enheder som har brugsspor, men ikke så store, så det ødelægger helhedsindtrykket af enheden.

Grade C

Denne grade bliver givet til enheder, som er 100% funktionsdygtige, der har mange ridser, som kan være dybe. Enheden kan have buler, men må ikke være så bøjet, at det påvirker skærmen på nogen måde. Homeknappen og Låseknappen kan være nedtrykte, men skal virke 100% hver gang. Glasset må på ingen måder være gået i stykker i form af flænger.

Generelt for grades N-C

Alle enheder skal kunne oplades, skærmene må på ingen måde være revnet, homeknappen og låseknappen skal altid virke.

Grade D

Denne grade bliver givet til enheder, som har funktionelle problemer eller smadret glas. De kan blive solgt som reservedele.

Vores gradingsystem til bærbare computere

Grade N

Enheder der er fuldstændig nye og har derfor ingen brugsspor overhovedet og skal helst være i original indpakning.

Grade A

Denne grade bliver givet til bærbare, som er 100% funktionsdygtige. Der er ingen ridser i selve skærmen, dog kan der være få mindre ridser andre steder. Der må ikke være buler nogen steder på enheden. Der er ikke tyverimærke på. Denne grade bliver givet til de enheder, som er så tæt på nye som overhovedet muligt.

Grade AM

Denne grade (A Mærket) bliver givet til enheder, med samme elementer som grade A, dog har denne bærbar et tyverimærke hvilket medfører at vi må fjerne denne, og derfor efterlades der et mærke på frontcoveret. Der må ikke være buler nogen steder på enheden.

Grade B

Denne grade bliver givet til bærbare, som er 100% funktionsdygtige. Der er ingen ridser i selve skærmen, dog kan der være flere ridser andre steder. Der er intet tyverimærke, og der er ingen buler på enheden.

Grade BM

Denne grade bliver givet til enheder, med samme elementer som grade B, dog har denne bærbar haft et tyverimærke og derfor efterlades der et mærke på frontcoveret. Enheden har ingen buler.

Grade C

Denne grade bliver givet til bærbare, som er 100% funktionsdygtige. Der kan være ridser i selve skærmen, samt flere ridser andre steder, som kan være lidt dybe, buler kan også forekomme. Der er intet tyverimærke.

Grade CM

Denne grade bliver givet til enheder, med samme elementer som grade C, dog har denne bærbar haft et tyverimærke og derfor efterlades der et mærke på frontcoveret.

Grade D

Denne grade bliver givet til enheder, som har funktionelle problemer, store buler, som påvirker funktionen af enheden eller smadret/meget ridset glas. De kan blive solgt som reservedele.