+45 61 800 866 salg@buybackit.dk

FN'S VERDENSMÅL

Vi står sammen om en bedre verden

 

Vi skal stå sammen, for at gøre en forskel

I 2016 trådte verdensmålene for bæredygtig udvikling i kraft, der blev vedtaget af verdens stat- og regeringsledere i 2015 i FN. Disse fælles mål sætter, frem til 2030, langt mere fokus på bæredygtighed for vores planet, samt alle levende væsner.

Vi hos BuyBackIT har valgt at sætte fokus og arbejde ud fra FN’s Verdensmål, der har til formål at skabe en bedre verden. Der er opstillet hele 17 mål, der skal sikre, at udviklingen sker i henhold til planen. –  Vores fokus er hovedsageligt på:

7) Bæredygtig energi

8) Anstændige jobs og økonomisk vækst

10) Mindre ulighed

12) Ansvarligt forbrug og produktion

13) Klima indsats

Du kan læse mere om FN’s 17 Verdensmål for bæredygtighed, hvis du ønsker flere detaljer.

Bæredygtig energi

Vi synes ikke at det er i orden, at der er nogen der ikke har adgang til ordnelig elektricitet, brændstof og ren teknologi, mens andre har. Alle burde have adgang til den samme moderne teknologi og energi til en overkommelig pris. Derfor arbejder vi mod dette mål.

Hos BuyBackIT arbejder vi mod målet om bæredygtig energi, vi er fokuseret på at genbruge IT-udstyr, mobiltelefoner og tablets og handler også internationalt. Det resulterer i, at der bruges mindre energi og ressourcer på at udvikle nyt.

Anstændige jobs og økonomisk vækst

Økonomisk vækst er utrolig vigtig for, at samfundet skal udvikle sig i den rigtige retning. Det kommer af, at borgere har jobs, de trives i og har et ansvar og får frirum til at udvikle sig.  

Vi har eksempeltvist 40% ansatte på flexjobs. Det gør, at de på en positiv måde bidrager til samfundet. Vi gør også meget for den enkelte medarbejder, så de kan udvikle både dem selv som person, samt deres kompetencer.

Mindre ulighed

Ulighed er en kæmpe klods om vores ben, i forhold til udviklingen i samfundet. Det gør, at mange bliver efterladt til sig selv og hvis de ikke råber højt nok, får de ingen hjælp. Det kæmper vi for både i vores samfund, samt udlandet.

Hos os, gør vi ikke forskel på folk, uanset baggrunde, uddannelse og etnicitet. Vi giver alle en stemme og mulighed for at blive hørt. Vi handler med udenlandske virksomheder og har samarbejdspartnere i flere lande.

Ansvarligt forbrug og produktion

Det er utroligt vigtigt, at vi bliver mere ansvarlige, hvad angår produktion og forbrug. Den teknologiske udvikling har gjort, at vi forurener mere end nogensinde før. Vi smider alt for meget elektronik ud, og der bliver konstant produceret nyt.

Vi ved, at 80 procent af forureningen fra en computer, sker under produktionen. Derfor arbejder vi på at genbruge brugt IT-udstyr. Vi arbejder hårdt for at nedskære produktionen, ved at genbruge og forbruge mere ansvarligt.

Klima indsats

Klimaet har ændret sig meget de senere år, til det negative. Det er sket, da vi ikke før har taget klimaforandringerne seriøst. Det bliver vi nødt til. Derfor er vi gået ind i kampen om at hjælpe klimaet i den rigtige retning.

Verden over bliver der smidt elektronik ud, det ændrer vi på, ved at få virksomheder til at genbruge deres IT-udstyr i stedet for at smide det ud. Det formindsker miljøbelastningen, hvilket har en mere positiv effekt på klimaet.