+45 61 800 866 salg@buybackit.dk

OM BUYBACKIT

 Fra skrot til guld

– gør genbrug af IT til en indtægt og skån miljøet

Det kan være dyrt at bortskaffe IT-udstyr på den miljørigtige måde. Sætter I jer for at sende IT-udstyret til genbrug, så er det oftest omkostningsfyldt og tidskrævende. Derfor har vi udarbejdet en proces som hele vores virksomhed er bygget op omkring. Processen gør det økonomisk rentabelt for vores kunder at sende deres IT-udstyr til genbrug, i stedet for at smide det ud.

Tæt samarbejde

Vi samarbejder meget tæt med vores kunder og arbejder konstant på at processen bliver optimeret og effektiviseret. Det er samtidigt alfa og omega, at vi har miljøet i centrum både i forhold til genbrug og genvinding. For det er vigtigt at huske, at 80% af en computers Co2 forurening kommer fra produktionen, så kan den genbruges, skal den genbruges, selv om det ikke altid, er den billigste løsning.

Vi gør det sikkert

For at vi overhovedet kan genbruge IT-udstyret og skabe grobund for, at alle de overnævnte processer kan lade sig gøre, skal det være 100% sikkert sende IT-udstyret til genbrug. Af denne grund overholder vi alle GDPR- og datatilsynets krav for datasletning.

Sådan hjælper vi jer

Genbrug af IT

Vi gør det lettere for jer at genbruge. Det koster normalt penge at afskaffe IT-udstyr på en miljørigtig måde. Det har vi lavet om på.

Opkøb af IT

Der ligger faktisk penge gemt i jeres brugte IT-udstyr, mobiltelefoner, tablets, servere m.m. Derfor opkøber vi fra jer og deler fortjenesten mellem os.

Sikker datasletning

Det er ikke bare at videresælge IT-udstyret. Det skal også slettes på en forsvarlig måde, så det opfylder alle GDPR- og datatilsynets krav.