+45 61 800 866 salg@buybackit.dk

FIND SVAR HER

Vi har samlet oftestillede spørgsmål 

Vores nye kunder stiller ofte de samme spørgsmål og derfor har vi samlet dem alle på siden. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Hvor mange penge kan vi tjene?

Det kommer helt an på hvor gammelt og hvor godt jeres brugte IT-udstyr er, men vi vil meget gerne give dig et uforpligtigende tilbud, så du kan se hvor meget I vil kunne tjene på at bruge os.

Hvor meget koster det, at I afhenter vores IT-udstyr?

Det er meget individuelt og afhænger af både af mængden og leveringformen. Men vi kan sige at det er meget sjældent at det ikke samlet giver et overskud af aflevere det brugte IT-udstyr til os, da udgifterne til afhentning er meget små i forhold til indtægterne ved genbruget.

Hvor gammelt skal IT-udstyret maksimalt være?

Det kommer igen an på hvor godt jeres brugte IT-udstyr er, samt om I har været gode ved det, så det ikke er ved at falde fra hinanden. Men I skal nok ikke regne med det store udbytte når udstyret er mere end 7-10 år gammelt. Vi vil meget gerne give dig et uforpligtigende tilbud, så du kan se hvor meget I vil kunne tjene på at bruge os.

Hvor ofte bør vi udskifte vores IT-udstyr?

Det er helt op til jer, for hvis I stadigt kan bruge IT-udstyret, er det nok bedst for alle at I beholder det så længe i kan. Dog er der nogle udregninger der fortæller at mellem 3 og 5 år, gives der gode penge for at genbruge det, så det kan være med til at finansiere køb af nyt IT-udstyr. Ellers kan vi sige at udskiftning over sommeren, generelt giver en dårligere pris, end at udskifte i vinterperioden, da efterspørgsel er større i vinterperioden.

Er der virkelig penge I at genbruge IT-udstyr.

Ja, er det korte svar. Det er der faktisk. Og det hænger sammen med at når vi i Danmark, ikke mener vi kan gøre brug af IT-udstyret, så er der faktisk utroligt mange andre lande, som slet ikke er er kommet så langt i digitaliseringsprocessen, at de sagtens kan gøre brug af det udfasede IT-udstyr.

Er I helt sikker på at data bliver slettet ved en datasletning?

Det korte svar er ja, det er vi helt sikker på. Og det er vi fordi at har fået hjælp af en del eksperter, f.eks. Adisa, som står for at kontrollere om de sletteværktøjer, faktisk også gør som de siger. Men generelt er en datasletning at harddisken over skrives, med tegn der gør at det ikke mere er muligt at se, hvad der før stod. Så er der forskellige måde det kan gøres, men det er general det samme alle sletteværktøjer gør. Derefter udarbejdes en rapport der dokumenter at alle enheder er slettet.