+45 61 800 866 salg@buybackit.dk

SIKKER TRANSPORT

Vælg den rigtige transport

Transport – et valg omkring sikkerhed, pakning og tidsbesparelse

For at sikre en optimal løsning på bortskaffelse af jeres IT-udstyr mm., kan I vælge imellem 3 forskellige muligheder, så transporten bliver så smidig, let og sikker som mulig:

1) Normal transport med fragtmand.

Vælger I denne form for transport, betyder det, at I selv skal pakke IT-udstyret, så det er parat til fragt.

Det vil sige, at det er pakket i kasser, der er lette at gå til for fragtmanden og sikret, så det ikke kan glide fra hinanden. Kort sagt skal det kunne modstå alle de udfordringer, der er ved at blive fragtet. Det skal her tilføjes, at eventuelle fragtskader ved denne transportform, bliver til et anliggende mellem jer og fragtselskabet.

Vi er gerne behjælpelige med instruktion i, hvad der kræves af emballage, og hvordan det er mest hensigtsmæssigt at stable udstyret. 

2) Sikker transport bliver fragtet i vores egne vogne og af vores egne chauffører. 

Vælger I denne transportform, betyder det, at I selv pakker udstyret ned i vores udleverede emballage, derefter kommer en af vores chauffører og henter det. 

Fordelen ved dette er, at der ikke nogen tredjepart involveret. Det minimerer usikkerheden mht. tyveri og/eller forsvundet udstyr. Udstyret vil blive derefter blive kørt direkte til vores lager.

3) Sikker plus transport, når vi laver alt arbejdet for jer.

Det betyder, at vores medarbejdere pakker og registrerer alt udstyr, når de henter det hos jer, og når de kommer tilbage til vores lager, bliver det igen talt op og registreret.

Dermed optimerer vi sikkerheden, og minimerer risikoen for datalækage. Denne løsning sikrer også, at transportskader og skader i det hele taget minimeres, og dermed vil jeres udbytte blive optimeret.

Oversigt over de forskellige services ved de 3 forskellige transportløsninger.

Normal

Sikker

Sikker plus

Afhentning med fragtmand

X

Afhentning med sikker transport

X

X

Emballage til nedpakning

X

X

Hjælp til pakning

X

Skal være pakket af jer

X

X

Kørsel med vores egne chauffører

X

X

100 % forsikring af transporten

X

X

Kun ét stop på ruten

X

X

Jeres transportmuligheder

Normal

Sikker

Sikker plus

Følg os her