+45 61 800 866 salg@buybackit.dk

PERSONDATAPOLITIK

Indsamling af data

Generelt

Vi indsamler personoplysninger, som kan genkende dine enheder, der bliver anvendt til at tilgå vores hjemmeside, samt videreklik. Videreklik er klik på links på vores hjemmeside. – Det er altså blot en række informationer om dig, der sker, gennem det indhold du ser, og de funktioner du interagerer med. Det kan være ved tilmelding af vores nyhedsbrev, hvis du deltager i vores konkurrencer, undersøgelser, registrerer dig som bruger, anvender vores chat, samt andre funktioner du anvender på vores hjemmeside.

De oplysninger, der indsamles, er typisk;

– IP-adresse

– Oplysninger om din enhed

– Et unikt ID, din enhed bliver givet

– Din geografiske placering, dog aldrig din adresse

– De sider du besøger, de links som du klikker på

Personoplysninger som herunder, opbevares kun, hvis du selv indtaster dem.

– Navn

– E-mail

– Telefonnummer

– Adresse

 

Sikkerhed

Dine personoplysninger opbevares sikkert. Vi har nogle faste retningslinjer, der gør, at alle dine personoplysninger ikke behandles i strid med lovgivningen, herunder at de ikke bliver offentliggjort, slettes eller misbruges.

 

 

Få oplyst dine oplysninger

Ønsker du at få oplyst, de oplysninger, som vi har opbevaret af dig, kan du til enhver tid kontaktes os og blive oplyst herom. Ønsker du at få dem slettet eller redigeret, kan du til enhver tid også få det gjort.

 

Opbevaring og ændring

Vi opbevarer dine personoplysninger i den periode, som det er bestemt af loven. Det er forskelligt, hvad der er tilladt inden for de forskellige typer af oplysninger, og det overholder vi til enhver tid. Ønsker du at få dem ændret, kan du skrive til os på e-mail info@buybackit.dk og få det gjort med det samme.

Formål

Det formål vi har med opbevaring af dine personoplysninger, er at kunne identificere dig på tværs af dine enheder, vise dig målrettede annoncer, indsamle statistik over de besøgende på vores hjemmeside, samt levere de services som du efterspørger. – Vi anvender samtidig de oplysninger til at forbedre indholdet af vores hjemmeside, samt markedsføring.

 

Oplysninger hos tredjepart

De oplysninger, der er opbevaret hos tredjeparter, er hovedsageligt omkring dit brug af vores hjemmeside, de annoncer du bliver målrettet, din geografiske placering, køn, alder og lignende, der er hentet gennem cookies, eller at du selv har oplyst os.

For at se hvilke tredjeparter, der opbevarer oplysninger om dine enheder, skal du ind på vores cookiepolitik.

 

De tredjeparter som vi anvender, opbevarer personoplysninger og behandler dem kun som vi vælger. Oplysningerne indsamles og opbevares kun til brug af os. Tredjeparterne må ikke anvende til dem til andre formål.

 

Personoplysninger som e-mail, navn og lignende, videregives kun med dit samtykke. Alle vores samarbejdspartnere overholder alle GDPR-krav.

 

Klager

Hvis du vil klage over behandling af dine personoplysninger, skal du blot skrive til os på e-mail info@buybackit.dk. Kan vi ikke blive enige, kan du tage kontakt til Datatilsynet. 

Følg os her

Vi husker dig på, at sende jeres

gamle IT-udstyr til genbrug!

 

Vi ved, at for at opretholde effektiviteten i virksomheden, skal I snart udskifte jeres IT-udstyr. - Skriv dig op, så er vi kun et klik eller to væk.

Sådan, du er nu skrevet op!