+45 61 800 866 salg@buybackit.dk

VI OPKØBER JERES BRUGTE IT-UDSTYR

IT opkøb – Vi opkøber alt brugt og udfaset IT udstyr (kun erhverv)

Vi opkøber Jeres virksomheds brugte IT udstyr med høj sikkerhed og markedets bedste priser

Datasikkerheden, har højeste prioritet i vores proces for håndtering af din virksomheds brugte IT-udstyr, fra transporten til selve datasletningen. Samtidig sikrer vores proces, at du får markedets bedste pris på dit brugte IT-udstyr.

Dine fordele:

1) I minimerer af miljøbelastningen
Udstyret bliver genbrugt i stedet for at ende på lossepladsen. Dette betyder, at jeres organisation kan være med til at gøre en forskel for klimaet.

2) I minimerer af CO2 udledningen
Udstyret bliver genbrugt i stedet for, at der skal produceres nyt. Fremstillingsprocessen udgør 80% af en computers samlede CO2 udledning. Så når I vælger at genbruge jeres computere er I med til at mindske udledningen af CO2 og dermed gør I en forskel for klimaet.

3) I kan få penge for udstyr, der er gået i stykker
Specielt mobiltelefoner og bærbare computere. Dette betyder, at I kan betragte jeres brugte IT som indtægtskilde, fremfor et problem som ellers fylder i kælderen.

4) I optimerer af datasikkerheden
Alle enheder bliver 100 % dataslettet og I modtager et certifikat på dette efterfølgende. Det betyder, at I er garanteret, at jeres oplysninger bliver 100% fjernet fra alle afleverede enheder og derfor ikke ender i forkerte hænder. Læs mere om, IT sikkerhed her.

5) I sparer tid
Vi sørger for afhentning og bortskaffelse af IT-udstyret. Dermed sparer I tid og ressourcer, i forhold til at gøre det selv.

6) I styrker jeres CSR-profil
Ved implementering af genbrug/grøn it. Læs mere om, hvorfor det er vigtigt, at vi alle bliver mere miljøbevidste.

Sælg jeres brugte IT udstyr til BuyBackIT, vi opkøber alt IT-udstyr. Så få et uforpligtigende tilbud?

Vi køber jeres brugte IT-udstyr og giver det nyt liv til gavn for både miljø og bundlinje og samtidigt er det helt sikkert for jer. Smid derfor ikke jeres brugte -IT-udstyr ud, men lad os give jer et uforpligtende tilbud!

Kontakt os, og vi finder en løsning, der passer til jer.